×

در یک نگاه

همایش و رویداد ها
درباره تحول

قرارگاه مردمی تحول اجتماعی در سال 1397 با هدف تلاش در جهت تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیب های اجتماعی و همچنین بستر سازی جهت نقش آفرینی مردم در حاشیه شهر ایجاد شد و در سه حوزه پیشگیری از آسیب ها، مقابله با آسیب ها و توانمند سازی و بازآفرینی فرهنگی اجتماعی حاشیه شهر فعالیت خود را در چهار استان آغاز کرد.

رسانه تصویریمشاهده آرشیو

نماینده ولی فقیه در کردستان: آموزش مهارت به زندانیان با جدیت دنبال شود

  • 527
  • 0
12آذر
نماینده ولی فقیه در کردستان: آموزش مهارت به زندانیان با جدیت دنبال شودنماینده ولی فقیه در کردستان: آموزش مهارت به زندانیان با جدیت دنبال شود
نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: مهارت آموزی به زندانیان و برنامه‌های هنری برای آنان، با جدیت در زندان های استان دنبال شود.

به گزارش پایگاه خبری بنیاد تحول اجتماعی و به نقل ازایرنا،حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی روز یکشنبه در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره زندانهای استان کردستان اظهار داشت: علم آموزی، مهارت افزایی و برنامه های هنری برای زندانیان در دستور کار باشد.

وی با بیان اینکه مطالعه و برنامه های هنری روی نگرش و رفتار زندانیان نقش موثر دارد، افزود: خدمات کتابخانه های زندان‌ها ارتقا یابد و زندانیان از وسایل و امکانات لازم به ویژه از کتابهای متنوع بهره مند شوند.

نماینده ولی فقیه در کردستان بر لزوم رعایت حقوق زندانیان، منزلت و کرامت ذاتی و انسانی آنها تاکید و اضافه کرد: ارتکاب جرم، عاملی برای از دست رفتن کرامت ذاتی زندانیان نیست، بنابراین احترام به آنان ضروری است.

حجت الاسلام پورذهبی یادآور شد: کسانی که مجرم هستند غیر محترم نیستند و باید اصلاح نگرش جامعه نسبت به این قشر صورت پذیرد.

مدیرکل زندنهای کردستان هم در این دیدار گفت: توفیقی دست داد تا در استان فرهنگی کردستان و در سنگر اصلاح و تربیت در خدمت مددجویان آسیب دیده این استان باشم و امیدواریم بتوانیم رسالت اصلی سازمان زندان‌های کشور که همان اصلاح و تربیت هست را به خوبی انجام دهیم.

مجتبی محمدی ادامه داد: مهمترین مشکل زندانهای استان، بافت قدیمی و فرسوده است و این مهم ما را برآن داشت تا با همکاری مسوولان ارشد استان و اجرای دقیق حقوق شهروندی برای مددجویان، زمینه خروج اماکن زندان‌ها را از پوسته داخلی شهر فراهم کنیم.

وی خواستار نگاه ویژه نماینده ولی فقیه در کردستان به مددجویان و خانواده های آنان شد اظهار امیدواری کرد با تخصیص اعتبارات و توجه مسوولان استانی، بخشی از مشکلات پیش رو و زمینه حضور مربیان و روحانیون در زندان در راستای انجام هر چه بهتر فعالیت های اصلاحی و تربیتی فراهم شود.

در حال حاضر ۱۰ زندان و مرکز اصلاح و تربیت در شهرستان‌های مختلف استان کردستان فعالیت دارند.

پست قبلی
وزیر کشور: اردوگاه‌های خاص زندانیان ...
پست بعدی
امت تحول قم نیز برگزار شد

نوشته های مشابه

نظرات شما

استفاده از مطالب تحول اجتماعی برای مقاصد اجتماعی و فرهنگی با ذکر منبع بلامانع است.
كليه حقوق اين سايت متعلق به تحول اجتماعی مي باشد