×

در یک نگاه

همایش و رویداد ها
درباره تحول

قرارگاه مردمی تحول اجتماعی در سال 1397 با هدف تلاش در جهت تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیب های اجتماعی و همچنین بستر سازی جهت نقش آفرینی مردم در حاشیه شهر ایجاد شد و در سه حوزه پیشگیری از آسیب ها، مقابله با آسیب ها و توانمند سازی و بازآفرینی فرهنگی اجتماعی حاشیه شهر فعالیت خود را در چهار استان آغاز کرد.

رسانه تصویریمشاهده آرشیو

تلاش شهرداری تهران برای رفع مشکل((معتادان متجاهر))

  • 417
  • 0
7اردیبهشت
تلاش شهرداری تهران برای رفع مشکل((معتادان متجاهر))تلاش شهرداری تهران برای رفع مشکل((معتادان متجاهر))
شهرداران مناطق درگیر با معضل معتادان متجاهر گزارشی از کارهای خود درباره جمع آوری معتادان در جلسه امروز قرارگاه اجتماعی پیشنهاد کردند؛ در مجموع ۱۷ جلسه قرارگاه اجتماعی با حضور مستمر زاکانی و همه مسئولان عالی‌رتبه سازمان‌های مرتبط با اعتیاد برگزار گردید.

به گزارش پایگاه خبری بنیاد تحول اجتماعی و به نقل از  فارس،تا اواخر سال گذشته 17 جلسه قرارگاه اجتماعی با حضور دائمی زاکانی و همه مسئولان عالی‌رتبه سازمان‌های مرتبط با اعتیاد برگزار و 230 مصوبه مشخص شد که به فرموده مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از این تعداد به‌طور متوسط بیش از 80 درصد به اجرایی شده است و این درحالی است که بین آنها مصوباتی وجود دارد که اجرای آنها بیش از 10 سال راکد مانده بود.

و در همین هدف سال گذشته 6300 معتاد متجاهر به مراکز ماده 16 انتقال پیدا کردند و برای نحوه برخورد با این افراد علاوه بر سم‌زدایی، سلامت و ورزش، برنامه‌های انگیزشی و برنامه‌های ارتباط صمیمانه (رفیق راه) در نظر گرفته شده است.

بر این هدف کادری به‌عنوان "رفیق راه" به مراکز مراقبتی افزوده شده تا طی یک مرحله حداقل سه‌ ساله افراد بهبودیافته را تحت مشاوره و انگیزه‌بخشی قرار دهند.

برگزاری این جلسات امسال هم نیز ادامه یافت و امروز بیستمین جلسه قرارگاه به ریاست علیرضا زاکانی شهردار تهران و با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به ویژه جمع آوری معتادان متجاهر برگزار شد.

در آغاز این جلسه آخرین وضعیت مصوبات هجدهمین جلسه قرارگاه آسیب‌های اجتماعی شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه جلسه شهرداران مناطق درگیر با معضل معتادان متجاهر گزارشی از آخرین وضعیت جمع آوری معتادان متجاهر از سطح مناطق خود ارائه کردند.

سید مهدی هدایت شهردار منطقه 19 در گزارشی کوتاه با اشاره به لزوم ایجاد سهمیه‌بندی جمع‌آوری برای این منطقه اعلام کرد: از حدود 1000 نفر معتاد متجاهر سطح منطقه 300 نفر آنها جمع‌آوری شده است و اگر سهمیه جمع‌آوری ایجاد شود، آمادگی جمع‌آوری مابقی معتادان متجاهر نیز وجود دارد و در ادامه اقدامات نیز 75 درصد پلاک های قرمز منطقه تخریب، جمع‌آوری و پلمب شد.

رضا پوریافر؛ شهردار منطقه 4 در گزارشی از آخرین وضعیت جمع‌آوری معتادان متجاهر از سطح منطقه 4 بیان کرد: هزار و 350 معتاد متجاهر از سطح منطقه 4 جمع آوری شده است که 60 نفر آنها از بانوان بودند.

شناسایی و پلمب 105 پلاک قرمز در منطقه 12 شهر تهران

در ادامه جلسه قرارگاه آسیب‌های اجتماعی شهر تهران،  یزدی شهردار منطقه 12 در گزارش آخرین وضعیت جمع آوری معتادان متجاهر از سطح منطقه 12 گفت: از ابتدای اجرای طرح، هزار و 600 معتاد متجاهر از سطح منطقه 12 جمع آوری و در ادامه نیز 105 پلاک قرمز شناسایی و با دستور قضایی پلمب شد. 141 بنای متروکه و خرابه نیز در سطح منطقه شناسایی شد و اطلاعات آن ها در اختیار پلیس نیروی انتظامی قرار گرفته است.

مرتضی روحانی شهردار منطقه 16 نیز در گزارشی کوتاه اعلام کرد: از ابتدای طرح جمع آوری معتادان متجاهر هزارو 420 معتاد از سطح منطقه جمع آوری و نزدیک به 7 مورد اماکن نیز پلمب شد.

مهدی صباغ شهردار منطقه 15 با بیان این مطلب که هزار و 900 معتاد متجاهر از سطح منطقه جمع‌آوری شده است، گفت: 180 واحد پلمب و تغییر کاربری در سطح منطقه 15 انجام شده است.

احسان شریفی شهردار منطقه 5 نیز در گزارش خود گفت: قرارداد 5 برج نوری بسته شده است و شب گذشته نیز 101 نفر در گرمخانه‌های ما مستقر بودند.

مهدی صالحی شهردار منطقه 2 گفت: این گزارش از آخرین وضعیت رود دره فرحزاد است که در بازدید روز پنجشنبه حاصل شد، از مجموع 2 هزار و 100 متر طول رود دره فرحزاد، اقدام‌های لازم در  هزار و 350 متر آن انجام شده است. 

نوزدهمین جلسه قرارگاه آسیب‌های اجتماعی شهر تهران هفته گذشته در مجموعه باغ موزه دفاع مقدس با حضور فعالان فرهنگی و اجتماعی برگزار شده بود.

پست قبلی
بانویی که زنان معتاد را نجات میدهد
پست بعدی
امت تحول قم نیز برگزار شد

نوشته های مشابه

نظرات شما

استفاده از مطالب تحول اجتماعی برای مقاصد اجتماعی و فرهنگی با ذکر منبع بلامانع است.
كليه حقوق اين سايت متعلق به تحول اجتماعی مي باشد