×

در یک نگاه

همایش و رویداد ها
درباره تحول

قرارگاه مردمی تحول اجتماعی در سال 1397 با هدف تلاش در جهت تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیب های اجتماعی و همچنین بستر سازی جهت نقش آفرینی مردم در حاشیه شهر ایجاد شد و در سه حوزه پیشگیری از آسیب ها، مقابله با آسیب ها و توانمند سازی و بازآفرینی فرهنگی اجتماعی حاشیه شهر فعالیت خود را در چهار استان آغاز کرد.

رسانه تصویریمشاهده آرشیو

خزعلی: بسیاری از آسیب‌های اعتیاد متوجه زنان است

  • 429
  • 0
13آذر
خزعلی: بسیاری از آسیب‌های اعتیاد متوجه زنان استخزعلی: بسیاری از آسیب‌های اعتیاد متوجه زنان است
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه زنان در مسیر اعتیاد ابزار می‌شوند، گفت: بسیاری از آسیب‌هایی که از مساله اعتیاد در جامعه رواج پیدا می‌کند متوجه زنان و خانواده‌های آنان است.

به گزارش پایگاه خبری بنیاد تحول اجتماعی و به نقل ازایرنا،انسیه خزعلی روز شنبه در مراسم امضای تفاهم‌نامه میان ستاد مبارزه با موادمخدر و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در محل مجتمع شقایق این ستاد افزود: در بازدید از زندان‌ها متوجه شدم که تعداد زیادی از بانوان به دلیل قاچاق مواد مخدر گرفتار زندان هستند البته برخی از بانوان نیز به خواسته همسر یا پدر خود مجبور به این اقدامات شده‌اند.

وی اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین آسیب‌های مربوط به زنان، ابزار شدن در مسیر اعتیاد است و دیگر موضوع مهم از هم پاشیدگی خانواده آنها به شمار می‌رود؛ اگرچه مساله طلاق نیز به عنوان یکی از عوامل مهم اعتیاد است.

خزعلی ادامه داد: معتقدیم در مساله بهبود، درمان و ترمیم انواع آسیب‌های اجتماعی از جمله مساله اعتیاد باید بانوان را در خط مقدم مشاهده کرد؛ هرچند بانوان در خط مقدم مبارزه با اعتیاد قرار ندارند اما به عنوان پشتیبان و حمایت‌گر نقش مهم و محوری را عهده‌دار هستند.

وی اضافه کرد: به همین دلیل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اقدامات و تلاش‌های فراوان خود نقش پررنگ بانوان را در مساله اعتیاد در قانون برنامه هفتم توسعه دیده است.

خزعلی اظهارداشت: وزارت بهداشت با عهده‌دار بودن بخش درمان و سازمان بهزیستی نقش جدی در موضوع بازپروری معتادان دارند اما خانواده‌ها و بانوان به عنوان اعضای ثابت در امر پیشگیری، درمان و ترمیم آسیب‌اجتماعی به ویژه اعتیاد هستند.

وی ادامه داد: خانواده همپای معتاد است و از آنجا که بخشی از اعتیاد در حال زنانه شدن است و گستردگی این مساله در بخش‌ زنان نمود پیدا کرده ممکن است سن اعتیاد را پایین آورد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با بیان اینکه این مسائل زنگ خطر و هشدار محسوب می‌شود، اظهار داشت: حتی این مساله هزینه و برنامه بیشتری را برای خانواده‌ها طلب می‌کند.

وی معتقد است: معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در مساله پیشگیری دارای ظرفیت‌هایی است که با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر و براساس تفاهم‌نامه همکاری امیدواریم بتوانیم این اقدامات را سرعت بخشیم.

وی به اجرای طرح کسب و کار پایدار خانواده از سال گذشته در معاونت زنان ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: بخش عمده‌ای از این طرح مرتبط با زنان بدسرپرست و آموزش به آنها تحت نظر کارآفرینان است و تامین پایداری این طرح‌ها تا چهار سال به عهده کارفرمایان است.

 

پست قبلی
نماینده ولی فقیه در کردستان: آموزش مهارت ...
پست بعدی
امت تحول قم نیز برگزار شد

نوشته های مشابه

نظرات شما

استفاده از مطالب تحول اجتماعی برای مقاصد اجتماعی و فرهنگی با ذکر منبع بلامانع است.
كليه حقوق اين سايت متعلق به تحول اجتماعی مي باشد