×

در یک نگاه

همایش و رویداد ها
درباره تحول

قرارگاه مردمی تحول اجتماعی در سال 1397 با هدف تلاش در جهت تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیب های اجتماعی و همچنین بستر سازی جهت نقش آفرینی مردم در حاشیه شهر ایجاد شد و در سه حوزه پیشگیری از آسیب ها، مقابله با آسیب ها و توانمند سازی و بازآفرینی فرهنگی اجتماعی حاشیه شهر فعالیت خود را در چهار استان آغاز کرد.

رسانه تصویریمشاهده آرشیو

غرب دنبال افزایش مواد مخدر است

  • 190
  • 0
1اسفند
غرب دنبال افزایش مواد مخدر استغرب دنبال افزایش مواد مخدر است
محمد مسعود زاهدیان معاون امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر  نقش سازمان‌های جهانی در مبارزه با مواد مخدر را بی مسئولیتی خواند و گفت: عملکرد ۲۰ ساله کشورهای غربی در افغانستان جز افزایش تولید نتیجه‌ای نداشت.  

بنیاد تحول اجتماعی؛ محمد مسعود زاهدیان معاون امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر می‌گوید که بخش عمده‌ای از مراوده‌های مالی مواد مخدر در بانک‌های اروپایی و در صرافی‌های این کشورها انجام می‌شود.

او در گفتگوی که با خبرگزاری ایرنا داشته، نقش سازمان‌های جهانی در مبارزه با مواد مخدر را "بی مسئولیتی" خوانده و گفته «منظور از نقش این است که سازمان‌های بین‌المللی از کشورهایی که در خط مقدم مبارزه با مواد مخدر قرار گرفته‌اند، حمایت‌های فنی و مالی ندارند همچنین زمینه‌هایی را برای محدود کردن دسترسی عناصر تولیدکننده فراهم نمی‌آورند.»
 

تا کنون چندین بار از سوی دولت‌های وقت جمهوری اسلامی ایران، انتقاداتی از عدم مبارزه سازمان‌های جهانی و همچنین کشورهای دنیا شده است که این موضوع امسال با تغییر دولت پر رنگتر شده است.

وقتی نوبت ایران می‌شود می‌گویند تحریم نمی‌گذارد
زاهدیان می‌گوید: آنجا که صحبت از اقتصاد مواد مخدر و چرخش مالی آن است هیچ عکس‌العملی از سوی مدعیان شاهد نیستیم اما وقتی نوبت ما می‌شود موضوع اف ای تی اف (FATF) و مسائل مالی به دقت باید رسیدگی شود ضمن اینکه آنجا که باید حمایت و پشتیبانی کنند، موضوع تحریم‌ها را مطرح می‌کنند و حمایت‌هایی که باید از اجرای این ماموریت از کشورهایی مانند ایران شود این حمایت را اصلاً انجام نمی‌دهند.


به گفته او جمهوری اسلامی تنها کشوری در جهان است که در برابر قاچاق مواد مخدر ایستاده است.

زاهدیان همچنین به بحث مذاکره دولت جمهوری اسلامی با طالبان برای مبارزه با مواد مخدر اشاره کرد و گفت: تلاش ما این است که بتوانیم الزامی را ایجاد کنیم که هم در کنترل و محو کشت مواد مخدر در افغانستان و هم جلوگیری از ورود مواد مخدر به مرزهای کشور نقش ایفا کنند.

او  به عملکرد ۲۰ ساله اشغالگران در افغانستان انتقاد کرد و گفت: باید امروز پرسید چه شد که تولید مواد مخدر در افغانستان از ۱۸۵ تُن در سال ۲۰۰۱، اکنون به ۶ هزار و ۲۰۰ تُن رسید و این اختلاف بیش از ۳۰ برابری، ناشی از این است که نه تنها اقدامی نکردند بلکه باعث تشدید و وخامت وضعیت شدند.

زاهدیان تاکید کرد: افکار عمومی جهان باید مطالبه‌گر این مسئله باشد که چطور کشورهای غربی با بیش از ۲۰ سال استقرار و اشغال افغانستان زمینه افزایش تولید مواد مخدر را فراهم کردند و به بهانه مبارزه با مواد مخدر و تامین امنیت به افغانستان لشکرکشی کردند اما نتیجه برعکس شد.

پست قبلی
"قهرمان سازی" از معتادان ممنوع
پست بعدی
امت تحول قم نیز برگزار شد

نوشته های مشابه

نظرات شما

استفاده از مطالب تحول اجتماعی برای مقاصد اجتماعی و فرهنگی با ذکر منبع بلامانع است.
كليه حقوق اين سايت متعلق به تحول اجتماعی مي باشد