×

در یک نگاه

همایش و رویداد ها
درباره تحول

قرارگاه مردمی تحول اجتماعی در سال 1397 با هدف تلاش در جهت تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیب های اجتماعی و همچنین بستر سازی جهت نقش آفرینی مردم در حاشیه شهر ایجاد شد و در سه حوزه پیشگیری از آسیب ها، مقابله با آسیب ها و توانمند سازی و بازآفرینی فرهنگی اجتماعی حاشیه شهر فعالیت خود را در چهار استان آغاز کرد.

رسانه تصویریمشاهده آرشیو

انسان باید خودش را کوچک ببیند

  • 53
  • 0
27بهمن
انسان باید خودش را کوچک ببیندانسان باید خودش را کوچک ببیند
در حاشیۀ دومین روز نشست فصلی مصیر، آیت الله صدیقی در میان اعضای قرارگاه به سخنرانی پرداخت. 

به گزارش روابط عمومی قرارگاه مردمی تحول اجتماعی، پانزدهمین نشست فصلی مصیر ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه در تهران برگزار شد. در حاشیۀ روز اول نشست فصلی، آیت الله صدیقی در بین شرکت‌کنندگان حاضرشد و پس از اقامۀ نماز، دقایقی برای مسئولان قرارگاه و مسئولان تحول استان‌ها سخنرانی نمود.

ایشان سخنرانی را با عرض توسلی لطیف به حضرت صاحب (علیه‌السلام) و یادی از جناب حر (علیه‌السلام) آغاز کرد و پس از اشاره به مسائل روز منطقه و تحولات سوریه و لزوم عبرت‌گیری از این وقایع، با نقل موعظه‌ای از آیت‌الله بهجت (رحمة‌الله‌علیه) بر این نکته تأکید نمود که انسان هر چه‌قدر بالاتر می‌رود و شأن و منزلت پیدا می‌کند باید خودش را کوچک ببیند و تواضع پیشه کند و این مسئولیت‌ها و جایگاه‌ها نباید برای انسان انگارۀ بزرگی و کبر به وجود بیاورد. نمونۀ این سیره در میان اصحاب ویژۀ ‌امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) مثل مالک اشتر بارز بود که با همۀ جایگاهی که داشتند در برابر تمام طعنه‌ها و کنایه‌ها فروتنی می‌کردند و خودشان را کوچک می‌دیدند.

در بخش بعدی سخنرانی، ‌ایشان با یادی از شهدای دفاع مقدس به روضۀ حضرت زهرا (سلام‌الله‌علیها) گریز زد و پس از روضه این نکته را تصریح کرد که با الگوگیری از سیرۀ پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌وآله) باید در راه حق با تمام سختی‌ها تلاش نمود و با رعایت مرزبندی با جریانات دشمن، برای همه ولو گناهکار نیز باید درگاه جذب را باز گذاشت.

در بخش سوم، ‌ایشان نکاتی را حول سرگذشت شیخ صدوق (رحمةالله‌علیه) و علمای دیگر و رابطه‌شان با حضرت صاحب (علیه‌السلام) توضیح داد و سپس روایتی را از حضرت صاحب (علیه‌السلام) برای مستمعین نقل نمود و مفاد آن را شرح کرد که حضرت در این روایت مطالبی را حول ارتباط شیعیان با اهل‌بیت (علیهم‌السلام) تبیین کردند.

حضرت صاحب (علیه‌السلام) فرمودند: هریک از شما باید کارى کند که به محبّت ما نزدیک شود و از کارى که او را به نفرت و خشم ما نزدیک مى‌سازد دورى کند؛ زیرا که قضیه [ظهور] ما ناگهانى و بى خبر اتفاق مى افتد به طورى که دیگر نه توبه‌اى به حالش سودمند مى‌افتد و نه پشیمانى از گناه، از کیفر ما مى‌رهاندش.

در بخش پایانی سخنرانی نیز با اشاره به مسئلۀ ظهور و ناگهانی بودن وقوع آن و لزوم آمادگی مداوم منتظران برای این واقعه، عرض توسلی نمود و با چند دعا سخنرانی را به پایان رساند.

پست قبلی
مصیر، روز دوم

نوشته های مشابه

نظرات شما

استفاده از مطالب تحول اجتماعی برای مقاصد اجتماعی و فرهنگی با ذکر منبع بلامانع است.
كليه حقوق اين سايت متعلق به تحول اجتماعی مي باشد