×

در یک نگاه

همایش و رویداد ها
درباره تحول

قرارگاه مردمی تحول اجتماعی در سال 1397 با هدف تلاش در جهت تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیب های اجتماعی و همچنین بستر سازی جهت نقش آفرینی مردم در حاشیه شهر ایجاد شد و در سه حوزه پیشگیری از آسیب ها، مقابله با آسیب ها و توانمند سازی و بازآفرینی فرهنگی اجتماعی حاشیه شهر فعالیت خود را در چهار استان آغاز کرد.

رسانه تصویریمشاهده آرشیو

زنان باردار چه زمانی باید تزریق واکسن کرونا انجام دهند؟

  • 338
  • 0
20شهریور
زنان باردار چه زمانی باید تزریق واکسن کرونا انجام دهند؟زنان باردار چه زمانی باید تزریق واکسن کرونا انجام دهند؟
متخصص زنان گفت: خانم‌های باردار به دلیل رشد و تکامل اعضاء و جوارح جنین در رحم نباید تا 12 هفته اول بارداری به تزریق واکسن اقدام کنند.

میرعشقی متخصص زنان و زایمان، به زنانی که تصمیم به بارداری دارند توصیه کرد: این خانم ها در وهله اول باید دو دُز واکسن خود را تزریق کنند و بدون هیچ فاصله زمانی و بدون ایجاد وقفه با بارداری اقدام کنند.

میرعشقی در مورد تزریق واکسن کرونا به زنان باردار گفت: این خانم‌ها به دلیل رشد و تکامل اعضاء و جوارح جنین در رحم نباید تا 12 هفته اول بارداری به تزریق واکسن اقدام کنند. اگر مادر بارداری دُز اول را تزریق کرده و بعد متوجه بارداری خود شده است باید تا 12 هفتگی بارداری خود صبر کرده و سپس واکسن خود را دریافت کند.

وی افزود: وزارت بهداشت واکسن سینوفارم را برای تزریق به مادران باردار توصیه می کند چون از ویروس کشته شده ساخته شده  و عارضه ای برای مادران باردار ایجاد نمی کند.

متخصص زنان و زایمان  تاکید کرد: خانم های باردار بالای 35 سال، شاغلان مراکز بهداشتی و مادران بارداری که همسران آنها در مراکز بهداشتی کار می کنند و با بیماران کرونایی در ارتباطند، زنان بارداری که دو قلو یا چند قلو دارند و افرادی که آی وی اف کرده اند در اولویت واکسیناسیون قرار دارند. همچنین خانم های باردار چاق که بی ام آی آنها بالای 35 باشد و افرادی که بیماری زمینه ای مثل آسم و دیابت و فشار خون داشته و یا بالای 28 هفته بارداری هستند هم در اولویت تزریق واکسن قرار دارند.

وی تاکید کرد: زنان بارداری که در هفته 39 بارداری خود هستند نباید واکسن تزریق کنند و تا 10 تا 15 روز بعد از زایمان خود صبر کنند تا پس از آن با اطمینان از اینکه دچار عوارض زایمان و سزارین نشده و علائم کووید 19 ندارند واکسینه شوند. زنان بارداری هم که سقط داشته‌اند باید بین 10 تا 15 روز پس از سقط و انجام معاینه به تزریق واکسن اقدام کنند.

میرعشقی خاطرنشان کرد: زنان بارداری که تمایل دارند واکسن آنفلوآنزا تزریق کنند می توانند این واکسن را 15 روز پس از تزریق واکسن کرونا دریافت کنند. ماردانی که RH  منفی دارند نگران نباشند چون تداخلی بین تزریق واکسن کرونا و آمپول روگان وجود ندارد.

این متخصص زنان و زایمان درباره زنان بازداری که  به دلیل تورم در بدن با بی حسی دست ها مواجه می شوند که با گز گز هم همراه است گفت:  با کاهش تحرک دستها می توان این علائم را کم کرد. معمولا پس از زایمان این علائم از بین می رود اما اگر مادر تحت فشار زیادی است باید به ارتوپد مراجعه کند. برای درد لگن در زنان  باردارهم باید به متخصص زنان مراجعه کرد تا دلیل آن مشخص شود.

پست قبلی
«خودکشی»؛ از فقر تا هفت باور ...
پست بعدی
امت تحول قم نیز برگزار شد

نوشته های مشابه

نظرات شما

استفاده از مطالب تحول اجتماعی برای مقاصد اجتماعی و فرهنگی با ذکر منبع بلامانع است.
كليه حقوق اين سايت متعلق به تحول اجتماعی مي باشد