×

در یک نگاه

همایش و رویداد ها
درباره تحول

قرارگاه مردمی تحول اجتماعی در سال 1397 با هدف تلاش در جهت تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیب های اجتماعی و همچنین بستر سازی جهت نقش آفرینی مردم در حاشیه شهر ایجاد شد و در سه حوزه پیشگیری از آسیب ها، مقابله با آسیب ها و توانمند سازی و بازآفرینی فرهنگی اجتماعی حاشیه شهر فعالیت خود را در چهار استان آغاز کرد.

رسانه تصویریمشاهده آرشیو

فرآیند شناسایی اقتصادی محلات

  • 257
1دی

جهت انجام شناسایی اقتصادی محلات نیاز است تا فرآیند منطقی آن طی شود تا اطلاعات به دست آمده جامع و قابل استناد باشد.جهت انجام شناسایی اقتصادی بطور کلی اطلاعات در سر فصل های جغرافیا و محیط زیست ، اجتماعی، اقتصاد و کسب و کار ، قانونی،سیاسی حقوقی ، تکنولوژیکی ، فرهنگ بومی،زیرساخت ها و امکانات رفاهی، ظرفیت های انسانی، جمع آوری میگردد.برای این منظور نیاز است تا منابع اطلاعات صحیح مورد سنجش قرار گیرد.منابع اطلاعات شامل موارد زیر میباشد.


1.کتابخانه ای و مجازی
2.مسئولین سازمان ها و کارشناسان ادارات 
3.کارآفرینان(صاحب نظران و متخصص بومی) و افراد موفق اقتصادی از طریق بانک اطلاعاتی خاتم الاوصیا(عج) استان (سامانه شهید باقری و طرح شهید افشار و ...)
4.اهالی منطقه ( تسهیلگری)
5. مشاهده
6. معتمدین و مطلعین محلی
7. مراکز و نهاد ها و گروه های مردمی مستقر در محله: مدارس، شهرداری ناحیه،مراکز نیکوکاری، و خیریه ها، کلانتری محله ،دفاتر ازدواج و طلاق محله، پایگاه های بسیج، دفاتر تسهیلگری ، هیئات مذهبی، کانون های مساجد و ...
8. شناسایی از طریق برگزاری برنامه های جمعیِ مناسبتی در محله(جشن ها ، رویداد ها و ارائه فرم های پایش)
9.شناسایی از طریق ارائه خدمات و مراجعه و مواجهه افراد محله( مصاحبه، مشاوره، توزیع بسته های حمایتی و معیشتی و ...)

 

لازم به ذکر است مراحل و جزئیات فرآیند شناسایی محلات بسته به بوم منطقه، توان مجموعه مجری، سطح هماکری نهاد ها و مراکز هر استان و ... متفاوت میباشد که در ادامه گام های فرآیند شناسایی محلات تشریح خواهد گردید.

استفاده از مطالب تحول اجتماعی برای مقاصد اجتماعی و فرهنگی با ذکر منبع بلامانع است.
كليه حقوق اين سايت متعلق به تحول اجتماعی مي باشد