زهرا بهروزآذر در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره برنامههای سال جاری برای زنان در شهر تهران اظهار کرد: برای سال جاری 2 کار مهم در نظر داریم که یکی از آنها شهر امن زنان است زیرا باید میزان نفوذ این طرح را بین شهروندان افزایش دهیم.
وی ادامه داد: کد 4 سامانه 137 را به موضوع امنیت زنان اختصاص دادهایم و همانطور که شهروندان میتوانند طی تماس با این سامانه مشکلات شهری را اعلام میکنند، میتوانند وجود ناامنی در هر قسمت از شهر را هم ثبت کنند؛ شهرداری تا حد ممکن برای رفع اشکالاتی که موجب بروز احساس ناامنی در زنان میشود، از جمله محصور کردن فضاهای بیدفاع، رفع تاریکی در پارکها یا معابری که در اختیار شهرداری است، اقدام میکند.
مدیرکل امور زنان شهرداری تهران تصریح کرد: بیشترین اتفاقی که در این طرح باید رخ دهد این است که بتوانیم نقاط را درست شناسایی کنیم که هیچکس جز مردم به درستی از آنها اطلاع ندارد بنابراین شهروندان باید مطلع باشند که شهرداری برای رفع ناامنیها اقدام کرده و اگر جایی احساس ناامنی دارند، اعلام کنند تا نسبت به حل آن اقدام شود.
وی افزود: این طرح به تازگی ایجاد شده و باید باگهای آن را شناسایی کنیم و دو ماه است که مردم طی تماس با 137 متوجه میشوند که گزینه برای ثبت گزارش ناامنی در نقاط مختلف شهر وجود دارد البته هنوز به مرحله دریافت پیشنهاد از شهروندان نرسیدهایم اما به طور حتم میتوانیم آن را اضافه کنیم.
بهروز آذر تصریح کرد: کل طرح قرار بود بهصورت حضوری باشد و طی گفتوگو با مردم در سراهای محله نقاط ناایمن را شناسایی کنیم اما کرونا برایمان محدودیت ایجاد کرد با این حال در تلاش هستیم از بستر سامانه 137 این مسیر را پیش ببریم.