به گزارش روابط عمومی قرارگاه مردمی تحول اجتماعی، پانزدهمین نشست فصلی مصیر ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه در تهران برگزار شد. در حاشیۀ روز اول نشست فصلی، آیت الله صدیقی در بین شرکتکنندگان حاضرشد و پس از اقامۀ نماز، دقایقی برای مسئولان قرارگاه و مسئولان تحول استانها سخنرانی نمود.
ایشان سخنرانی را با عرض توسلی لطیف به حضرت صاحب (علیهالسلام) و یادی از جناب حر (علیهالسلام) آغاز کرد و پس از اشاره به مسائل روز منطقه و تحولات سوریه و لزوم عبرتگیری از این وقایع، با نقل موعظهای از آیتالله بهجت (رحمةاللهعلیه) بر این نکته تأکید نمود که انسان هر چهقدر بالاتر میرود و شأن و منزلت پیدا میکند باید خودش را کوچک ببیند و تواضع پیشه کند و این مسئولیتها و جایگاهها نباید برای انسان انگارۀ بزرگی و کبر به وجود بیاورد. نمونۀ این سیره در میان اصحاب ویژۀ امیرالمؤمنین (علیهالسلام) مثل مالک اشتر بارز بود که با همۀ جایگاهی که داشتند در برابر تمام طعنهها و کنایهها فروتنی میکردند و خودشان را کوچک میدیدند.
در بخش بعدی سخنرانی، ایشان با یادی از شهدای دفاع مقدس به روضۀ حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) گریز زد و پس از روضه این نکته را تصریح کرد که با الگوگیری از سیرۀ پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) باید در راه حق با تمام سختیها تلاش نمود و با رعایت مرزبندی با جریانات دشمن، برای همه ولو گناهکار نیز باید درگاه جذب را باز گذاشت.
در بخش سوم، ایشان نکاتی را حول سرگذشت شیخ صدوق (رحمةاللهعلیه) و علمای دیگر و رابطهشان با حضرت صاحب (علیهالسلام) توضیح داد و سپس روایتی را از حضرت صاحب (علیهالسلام) برای مستمعین نقل نمود و مفاد آن را شرح کرد که حضرت در این روایت مطالبی را حول ارتباط شیعیان با اهلبیت (علیهمالسلام) تبیین کردند.
حضرت صاحب (علیهالسلام) فرمودند: هریک از شما باید کارى کند که به محبّت ما نزدیک شود و از کارى که او را به نفرت و خشم ما نزدیک مىسازد دورى کند؛ زیرا که قضیه [ظهور] ما ناگهانى و بى خبر اتفاق مى افتد به طورى که دیگر نه توبهاى به حالش سودمند مىافتد و نه پشیمانى از گناه، از کیفر ما مىرهاندش.
در بخش پایانی سخنرانی نیز با اشاره به مسئلۀ ظهور و ناگهانی بودن وقوع آن و لزوم آمادگی مداوم منتظران برای این واقعه، عرض توسلی نمود و با چند دعا سخنرانی را به پایان رساند.