به گزارش پایگاه خبری بنیاد تحول اجتماعی و به نقل از ایرنا،اسکندر مؤمنی روز سهشنبه در حاشیه نشست «پیشگیری از اعتیاد، مشارکتهای مردمی، اشتغال بهبودیافتگان» در جمع خبرنگاران بیان داشت: اکنون میانگین سن اعتیاد در کشور ٢۴ سال و در دنیا ١٩ سال است.
وی گفت: برگزاری نشستهای تخصصی در زمینه اعتیاد نیز با اولویت جلوگیری انجام شده و یک تفاهمنامه روز گذشته با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه همچنین توافقی با وزارت آموزش و پرورش امروز سهشنبه برای همکاری با این نهاد و توسعه طرح یاریگران زندگی صورت پذیرفته است.
سردار مؤمنی با اشاره به ظرفیت بزرگ آموزش و پرورش بیان داشت: یک میلیون معلم و ١۶ میلیون دانشآموز در این زمینه میتوانند نقش بسیار موثر داشته باشند. در طرح یاریگران زندگی، مدرسان و معلمان با آخرین مباحث و موضوعات مربوط به اعتیاد آشنا شده و خطرات این حوزه را به دانشآموزان یادآوری میکنند.
مومنی همچنین با اشاره به آموزش اولیا و مربیان براساس این طرح، گفت: در تفاهمنامه با دانشگاه فرهنگیان، معلمان آینده نیز مباحث لازم در حوزه اعتیاد را آموزش دیده و آسیبهای اجتماعی در این مقوله، خطرات و چگونگی پیشگیری از این معضل اجتماعی را متذکر میشوند.
مؤمنی با اشاره به تولید محتوا در این زمینه در سامانه شاد ادامه داد: معلمان به عنوان بستر این برنامه و نیز والدین و خانوادهها با موضوعات پیشگیرانه نیز آشنا و موضوعات مربوطه را انتقال میدهند.
وی گفت: این برنامه با پیگیری وزیر آموزش و پرورش کشور در داخل مدارس گسترش یافته و در خارج از محیط آموزشی نیز با مشارکت و همکاری پلیس آگاهی، بهصورت فیزیکی، توزیعکنندگان و فروشندگان موادمخدر در شعاع مناسب مدارس کنترل خواهند شد.
دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر همچنین با اشاره به کنترلهای غیر محسوس در این موضوع از آغاز بازگشایی مدارس یادآور شد: اقدامات انتظامی در این برنامه میتواند نقش مهمی در مقابله و ساماندهی آسیب اجتماعی داشته باشد.