ابراهیم نور محمدی در گفتگو با پایگاه خبری تحول اجتماعی با بیان اینکه قرارگاه تحول اجتماعی در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی در محلات حاشیه شهری و پر آسیب مراکز استان ها فعالیت میکند اظهار کرد : در این راستا این قرارگاه اقدام به برگزاری اردوی راهیان نور برای نوجوانان بازه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال که در محلات حاشیه نشین و پر آسیب کشور زندگی می کنند، کرده است .
وی با بیان اینکه اين اقدام فرهنگي در ايجاد روحيه معنويت و اخلاق نوجوانان نقش بسيار تاثير گذاري دارد افزود: اردوهای راهیان نور میتواند به بهترین نحو بینش قشر جوان و نوجوان را افزایش دهد.
مسئول قرارگاه مردمی تحول اجتماعی هدف از اعزام این اردوی راهیان نور را آشنایی جوانان و نوجوانان با رشادتها و ایثارگریهای شهدا، رزمندگان و جانبازان در همه عرصه های نظامی، اجتماعی، فرهنگی و ... ذکر کرد و گفت : این اردو برای جوانان و نوجوانان که جبهه و جنگ را ندیده اند میتواند تاثیر بسیاری داشته باشد و در آینده جزو طلیعه داران و ادامه دهنده راه شهدا در جامعه باشند.
نورمحمدی با بیان اینکه محلات حاشیه نشین شهرها دارای ظرفیت های بالقوه ای هستند اظهار کرد: این جوانان و نوجوانان به درستی آینده سازان کشورهستند و جز ثروت کشور به حساب می آیند که باید برای این قشر سرمایه گذاری شود .
وی با اشاره به صفت منفی که به محلات حاشیه نشین شهر داده میشود افزود : این محلات آسیب نیستند و نهادن نام حاشیه شهر اشتباهی است که ما مرتکب می شویم؛ بلکه این محلات دارای ظرفیت های مناسبی هستند که دیده نشده اند و این حرکت در راستای توجه به نسل نوجوانان، آینده سازان میهن و ظرفیت های این مناطق شهری می باشد.
این مسئول با بیان اينکه دوهزار و ۲۰۰ نفر نوجوان از محلات مذکور در قالب ۴ گروه از 2 تا 8 فروردین 1401 به مناطق اعزام شدند اظهار کرد: نوجوانان اعزامی در طول مدت حضور خود در سرزمین های نور از برخی از مناطق عملیاتی نظیر؛ اروند، ذوالفقاریه، شلمچه، طلائیه، یادمان شهدای هویزه، کانال و کمیل و سایر مناطق عملیاتی دیگر بازدید کردند.
نور محمدی تصریح کرد: در اجرای این اردوها، راهکارهای فرهنگی مقابله با جنگ نرم استکبار جهانی و روشنگری نسل جوان و نوجوان به عنوان امیدهای آینده کشور مورد توجه قرار گرفته است.