خزعلی با بیان اینکه رئیس جمهور بر نگاه ویژه به خوزستان تاکید دارد، گفت: زنان مقاوم خوزستان قبل و بعد از انقلاب و در زمان جنگ نشان دادند که جایگاه زن در مقاومت و ایستادگی چگونه است بنابراین سزاوار این هستند که بیش از این مورد حمایت قرار بگیرند.
وی با تاکید بر لزوم حمایت از زنان در بخشهای مختلف، بیان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی، تعداد زنان سرپرست خانوار و شدت آسیبها در برخی استانها از جمله خوزستان، باید حمایتهای بیشتری از زنان شود. در بخش فرهنگی و سبک زندگی نیز باید زنان مورد حمایت بیشتری قرار بگیرند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در خصوص فعالیت زنان تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودهاند که با فعالیت اجتماعی زنان مخالف نیستند اما باید به دو موضوع عفاف و حجاب توجه شود. در این راستا باید همه برنامهها و قوانین و مقررات، پیوست خانواده داشته باشند تا به خانواده ضربه وارد نشود.
وی با اشاره به لزوم افزایش فرزندآوری بیان کرد: سنین باروری کم است و اگر زنان تحت فشار قرار بگیرند و نگذاریم به مسائل خانواده برسند، به آنها ظلم کردهایم و وضعیت نزولی فرزندآوری برای کل جامعه نیز خطرناک است.
خزعلی در خصوص اقدامات لازم برای بهبود وضعیت حجاب زنان گفت: مصوبه و بخشنامه کم نداریم اما اجرایی نمیشوند. برای حجاب باید اجرای برنامهها از ادارات و دانشگاهها آغاز شوند؛ اینکه کارمندی تعهد کرده است اما قوانین را رعایت نمیکند، نشان از کمکاری ما است.
وی افزود: در این خصوص نباید رنگ تعیین شود، شاید جوانان رنگ شاد بپسندند بنابراین باید فرهنگسازی شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بیان کرد: همچنین باید بسیاری از مسائل خانوادهها مانند نابردباریها و عدم تابآوری که موجب طلاق و آسیب اجتماعی شده را با راهکارهایی کاهش دهیم.